zondag 2 maart 2014

Schildpadje

Het is een beetje stil geweest hier op mijn blog. Reden daarvoor is de inrichting van mijn nieuwe hobbykamer. Ik sta echt verbaasd van hoeveel tijd er in kruip om alles naar je zin te krijgen en alles wat je hebt te sorteren, te selecteren wat je gaat houden en wat weg kan. Ik wist niet dat ik zoveel "troep" had. Er zijn nog wat kleine dingen die moeten gebeuren en voor een paar zaken moet ik nog een plaatsje zoeken maar het einde is in zicht.

Dit alles heeft natuurlijk tot gevolg dat er niet veel tijd over blijft om lekker te haken. De deken zal een tijdje moeten blijven liggen.

Ik heb vandaag wel mijn schildpadje afgewerkt. Is het geen schatje.
 Nog een fijne zondag.

Groetjes Fieke


7 opmerkingen:

 1. Wat een schatje! Zelf bedacht?

  Heel leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor. Het is een patroontje van Cute as Hook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maakt ook helemaal niet uit - het is een schatje. Ik kan zelf alleen maar dingen maken a.d.h.v. een patroon. Vind het knap dat mensen zulke leuke ontwerpen bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een leuk schildpadje. Kleuren zijn ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. That turtle is absolutely adorable! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Congratulations! Your African Flower Turtle was one of the most clicked projects at Link & Share Wednesday! Here's the direct link to the post :) Thank you for linking up at the party! Hope to see you again this week, Rhondda http://bit.ly/1dQoUdg

  BeantwoordenVerwijderen