zaterdag 30 november 2013

5 kilometer

Het is hier een beetje stil geweest, maar daar is een goede reden voor. Het hondje heeft vorige week vrijdag een kleine hersenbloeding gehad. Het hele huishouden was in paniek. Gelukkig bleek het nogal mee te vallen. Na een prikje en een pilletje bij de dierenarts en heel veel liefde en slapeloze nachten, loopt hij nu weer vrolijk rond.


Oké, hij is een beetje trager dan voorheen en struikelt af en toe eens, maar voor de rest blijkt hij er niet echt veel aan over gehouden te hebben. Hij doet het goed voor een 15-jarige.

Een tijdje geleden liet ik weten dat ik begonnen was met het Start to Run programma voor de 5 km. Wel gisteren was de eindproef : 5 km lopen. Het trainingsschema van deze week was een beetje in het honderd gelopen door het honden noodgeval van vorig weekend en natuurlijk had ik deze week een fikse verkoudheid. Lopen met een verstopte neus lukt niet zo goed. Maar ik heb toch maar mijn loopschoenen aangetrokken en meegedaan. En ik heb het gehaald. Zie hier het resultaat :


Mijn eerste loopdiploma. Het was niet mijn beste prestatie, maar ik ben toch blij dat ik, ondanks de omstandigheden, mijn doel bereikt heb. Meedoen is immers belangrijker dan winnen. Mijn tijd : 42 minuten 52 seconden. Nu maar hopen dat die verkoudheid snel verdwijnt zodat we verder kunnen trainen naar ons volgende doel : de 10 kilometer.

Groetjes Fieke2 opmerkingen:

  1. Wat een goede prestatie heb je geleverd, super!
    Ohh en het hondje, gelukkig is ie er redelijk bovenop gekomen.♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. topprestatie !!!
    Ach, je arme hondje... gelukkig is ie weer wat op de been m, en wat een respectabele leeftijd zeg! xxx

    BeantwoordenVerwijderen