zaterdag 12 april 2014

Rokjestijd

Nu het weer wat warmer wordt, wordt het tijd om de zomer rokjes weer uit de kast te halen. Helaas bleek ik over de winter heel wat breder te zijn geworden op de dijen. Tja, dat heb je met Bourgondiërs : ik ben altijd te vinden voor een lekkere maaltijd met een drankje. Oplossing : de stoffenwinkel. Ik heb me eens goed laten gaan en me een paar meters stof aangeschaft.


Ineens de vuurdoop voor mijn nieuwe hobbykamer uitproberen. Zalig om alles te kunnen laten staan. Vroeger stond heel de eetkamertafel vol met naaispullen tot ik klaar was. Nu blijft het binnen lekker opgeruimd en kan ik naaien op mijn gemak.
Kan ik jullie gelijk de rest van de foto's laten zien. Misschien beginnen met de chaos voor. Allerlei kartonnen dozen met van alles en nog wat in. Geen overzicht over wat waar ligt. Als je iets nodig had viel er altijd wel wat naar beneden. Het leek wel een scene uit die serie "extreme verzamelwoede"

En nu ligt alles netjes in de kast : Twee grote kleerkasten en  een boekenkast. Heel overzichtelijk en alles blijft lekker stofvrij. Op de kast mooie dozen om alle wol voorraad in weg te tassen. Heerlijk !!!
 
Sorry voor de foto's. Het is een klein kamertje en het is niet evident om een degelijke foto te nemen, maar ik denk dat het eindresultaat voor zichzelf spreekt (hoe slecht de foto ook is).

Nog een fijn weekend.

Groetjes Fieke.

3 opmerkingen:

 1. Opgeruimd staat netjes;-);-);-)
  En je hebt erg mooie stofjes op de kop getikt, ben benieuwd naar het resultaat van je rokjes. X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hallo
  Wat een leuke blog.
  Tip misschien: zet je naaitafel ìets verder van de kant. Handig als je wat "grotere lappen" onder de naaimachine hebt liggen. Dan hopen ze niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tip. Had ik zelf nog niet bij stil gestaan.

  BeantwoordenVerwijderen