woensdag 25 september 2013

Postcrossing

Wie kent het niet ? Je doet je brievenbus open en het enige dat erin zit zijn facturen en reclame. Nooit ontvang je eens iets leuk (behalve dan op je verjaardag en met kerst misschien). Toen vertelde iemand me over postcrossing. Het idee is simpel. Je wordt lid (gratis) en de bedoeling is dat je tussen de 1 tot 5 postkaarten verstuurd naar een adres  ergens in de wereld. Je kunt op het profiel van degene waar je het kaartje naar toe stuurt lezen wat zijn/haar interesse zijn. Zo heb je wat inspiratie om over te schrijven. Dus ik naar de Grote Markt in Antwerpen een heleboel toeristische kaarten gaan halen en ik heb dezelfde dag nog 5 kaartjes verstuurd. En nu maar afwachten tot er een kaartje aankomt. Spannend !!!


Ondertussen zijn er al 4 kaartjes aangekomen : 2 in Duitsland en 2 in Rusland. En ja hoor, van de week zaten er 2 leuke kaartjes in de bus met een vrolijke boodschap van een wildvreemde persoon die aan de andere kant van de wereld woont en het gewoon leuk vind je een vriendelijk berichtje te sturen.


De bovenste komt uit Taiwan en het poesje komt uit Amerika. Zeg nou zelf, dit is toch veel leuker dan een rekening. Heb je ook zin om hier aan deel te nemen, dan vind je alle informatie hier. De site is wel in het Engels.

Groetjes Fieke

1 opmerking:

  1. harstikke leuk blog en post..bedankt voor het delen wil graag volgen maar ik zie de widget niet..liefs soraya

    BeantwoordenVerwijderen