zondag 25 augustus 2013

Update WIP's

Druk, druk, druk. Zo die eerste week terug gaan werken na een paar weekjes vakantie verloopt toch altijd een beetje chaotisch. Je komt terug op je werk en dan ligt daar een hoop dossiers om u tegen te zeggen. De eerste dag ben je al kwijt door al je mails van de afgelopen week te lezen en dan lukt het maar niet terug in je ritme te komen. De hond trekt het zich helemaal niet aan.


Aaaaahhhhh, wat een hondenleven. De kat vind dat ze te weinig aandacht en gaat dan maar hééél demonstratief op het patroon zitten dat ik net nodig heb in de paar minuten dat ik tijd heb om even te haken.Door al dat chaotische gedoe heb ik natuurlijk weer veel te weinig tijd gehad om aan mijn haakwerkjes verder te doen. Sinterklaas heeft ondertussen zijn baard gekregen en het lijfje van Zwarte Piet is ook af. Nu zijn muts en armpjes nog,  alles aan elkaar naaien en hopelijk is hij volgend weekend af.

Ondertussen heeft mijn ander werkje dat ik vorige week heb laten zien al wat meer vorm gekregen en kan je zien wat het gaat worden.


Een kleine pony. Alleen zijn oortjes nog vastnaaien en hem een mooie staart en manen geven en dan is ie klaar.

En natuurlijk liep ik van de week weer even binnen bij Veritas. Daar zag ik deze leuke stofjes liggen. Ik wil al een tijdje een kussen maken, dus heb ik ze maar meegenomen en er wat bijpassende kleurtjes bijgezocht. Weet ik alvast wat mijn volgend project gaat worden.Dan rest mij enkel nog jullie nog een fijne zondagavond te wensen.

Groetjes,

Fieke

2 opmerkingen:

 1. Het is altijd weer wennen na een vakantie. Voordat je het weet zit je er weer helemaal in. Wat heb je die pony snel gemaakt. Ik heb ook net een sint en piet afgemaakt. Nog niet op mijn blog gezet. Kwam op het idee door jou eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Fieke's haaksels en meer,

  Supermooie pony die je gemaakt hebt! We zijn zeker benieuwd naar je projectje met de stofjes ;)

  Vele creatieve groetjes,
  Het hele Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen